Finansiering


Santander har lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt fordon.

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.


Läs mer

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag..

Att köpa en bil är en stor investering. Wasa Kredit hjälper dig att lösa finansieringen inför ditt bilköp direkt hos bilhandlaren. Du lånar upp till 80 procent av bilens värde och 20 procent betalas kontant eller med inbytesbil som täcker kontantinsatsen.


Läs mer

Det är tryggt och enkelt att finansiera bilen hos Nordea Finans. De har ett brett utbud och en hög kompetens inom bilfinansiering. Du får den lösning du behöver, oavsett vilken bil du väljer. Nordea hjälper dig gärna med enstaka bilar likväl som stora vagnparker.

Med marknadens bredaste sortiment av produkter och tjänster kan Nordea finansiera allt från personbilar till lätta lastbilar. Oavsett om du har en eller flera bilar i företaget, kan de erbjuda den finansiering du behöver, i Norden och i Baltikum. Du kan välja att leasa din bil eller att köpa den på avbetalning. Nordea hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar dig.

Hos Nordea Finans kan du få upp till 50.000 kr med 24 månader räntefritt.


Läs mer

Privat

Avbetalning med Restvärde
Avbetalning utan Restvärde

Företag

Leasing
Avbetalning med Restvärde

Vi erbjuder dig en
trygg och säker bilaffär


Bilar i lager